Fundació Privada Josep Piqué Iserte - Piqué Art

Descripció i finalitats

La Fundació Josep Piqué Iserte PiquéArt es va constituir el 20 de maig de 2018 a Montbrió del Camp, a la casa-taller de l’artista per voluntat de la seva filla Assumpta Piqué Franquès que n’és la Presidenta.

La principal finalitat de la Fundació és conservar, catalogar, promocionar i difondre l’obra de Josep Piqué Iserte, així com donar a conèixer el conjunt del seu treball i personalitat artística en el camp de l’escultura, la pintura, el gravat, el disseny i la música.

La Fundació Josep Piqué Iserte-PiquéArt està inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya. Ha estat classificada com a fundació benèfica de tipus cultural. Té la seva seu al carrer del Rec, 31 de Montbrió del Camp.

 

Activitats

La Fundació porta a terme les seves activitats mitjançant la gestió i difusió del patrimoni artístic de Josep Piqué Iserte existent a la vila de Montbrió del Camp i en altres punts de la geografia catalana.

Per tal d’enriquir les seves accions públiques, cerca aliances, col·laboracions i sinergies amb altres entitats i empreses de la vila.

Contacte i informació


Whatsapp 676 377 916 / 645 533 388
Whatsapp fundaciojoseppique@gmail.com

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat