Procés participatiu

Procés participatiu 2022

Aquest passat mes de setembre es va dur a terme el recompte de vots de les propostes del procés participatiu.

Un cop comptabilitzades totes les votacions emeses en tots els formats permesos (e-mail, telemàtic i en paper), els resultats han estat els següents i les propostes més votades són:

18. Seguir amb les millores al Camp de Futbol Municipal: arreglar la banqueta visitant, pavimentar la zona que no és terreny de joc (darrera les porteries, zona de banquetes), arreglar les porteries (canviar el material i les mides) i millorar les papereres. Ha resultat la proposta més votada, amb 34 vots totals.

19. Condicionar la pista de futbol sala del poliesportiu, posar més paperers, anivellar el paviment, tapar els clots... amb 28 vots totals.

23. Dotar de vestits nous els Armats, amb 28 vots totals.

Donat l’empat entre les dues propostes situades en 2n i 3r lloc, l’equip de govern ha optat per repartir el pressupost total entre les tres propostes guanyadores, intentant fer el màxim d’actuacions amb els diners de què es disposa.

En aquests moments s’està mirant d’ajustar al màxim els pressupostos per tal de poder donar sortida a totes tres propostes.

Us animem a seguir participant per millorar entre tots el nostre poble.

 
Procés participatiu 2022

El passat mes de maig es va iniciar el procés participatiu 2022.

La primera fase va consistir en la recollida de propostes. Hi van participar 50 persones i van fer 138 propostes. Totes es van analitzar i pressupostar per a poder fer un cribratge de les que superaven els 15.000 €, les que es repetien, les que eren difícils de valorar o bé ja estaven en procés. També es van eliminar les que formen part del manteniment habitual de la via. Han quedat seleccionades 23 propostes que s’han classificat en grans àrees perquè puguin se votades per la població de la nostra vila.

S’executaran les propostes més votades fins a esgotar els pressupost de 30.000 €

 

QUI POT VOTAR?
Les persones empadronades a Montbrió del Camp i majors de 16 anys.

COM S'HA DE VOTAR?
Es poden votar un màxim de 3 propostes.

QUAN ES POT VOTAR?
Del 8 al 28 d'agost, ambdós inclosos.

ON ES POT VOTAR PRESENCIALMENT I EN QUIN HORARI?
> A LA CASA DE LA VILA EN HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
Matins de 10h a 14h
> A LA PISCINA MUNICIPAL EN HORARI D'OBERTURA
De les 12h del migdia a les 20h de la tarda

COM ES POT VOTAR ELECTRÒNICAMENT?
> Mitjançant el següent formulari web.
> Enviant un correu electrònic a pparticipatiu@montbriodelcamp.cat fent-hi constar el DNI per comprovar l'empadronament i que només es vota una vegada.

Documents relacionats:

PDF Butlleta votació propostes (Pdf, 2,63 Mb)
Procés participatiu 2022

L'Ajuntament de Montbrió del Camp obre un nou procés participatiu per permetre que la ciutadania decideixi sobre els pressupostos municipals d'aquest any 2022.

Aquesta iniciativa forma part de les polítiques de Govern Obert, amb l'objectiu de promoure i implicar la ciutadania en la presa de decisions sobre el destí d'una part dels recursos públics, mitjançant un sistema de participació. Està dirigit a les persones de Montbrió del Camp, majors de setze anys, perquè proposin i decideixin a què es destinen 30.000 euros.

 

Procediment:

Fase 1. Es farà una recollida de propostes presencial el dia 8 de maig d'11h a 15h als porxos de l'Ajuntament. També s'habilitaran urnes per dipositar les butlletes amb les propostes a la Casa de la Vila i a la Biblioteca Dr. Marc Ribas i Massó. I també es podrà participar a través del correu electrònic pparticipatiu@montbriodelcamp.cat, fent constar el nom i el DNI, així com mitjançant el següent formulari web.

Fase 2. Valoració de les propostes per una comissió tècnica (durant la primera quinzena de juny).

Fase 3. Presentació de les propostes valorades (durant la segona quinzena de juny).

Fase 4. Votacions de les propostes a la Casa de la Vila en horari d'atenció al ciutadà i a la Biblioteca Dr. Marc Ribas i Massó en horari d'obertura. També es podrà votar mitjançant el correu electrònic pparticipatiu@montbriodelcamp.cat.

Fase 5. Presentació de resultats i votació final. La votació final es farà en funció del nombre de propostes i del pressupost de les mateixes.

Pots entregar la papereta fins el 31 de maig:

PRESENCIALMENT
Als porxos de l'Ajuntament el dia 8 de maig, de les 11h a les 15h;

ALS PUNTS DE RECOLLIDA
A la Casa de la Vila i a la Biblioteca Dr. Marc Ribas i Massó, en horari d'atenció;

ON-LINE
Mitjançant el següent formulari web;
Pel correu electrònic pparticipatiu@montbriodelcamp.cat, fent-hi constar el nom, DNI i les propostes.

Documents relacionats:

PDF Díptic informatiu (Pdf 498 Kb)
PDF Bases procés participatiu (Pdf, 85,9 Kb)
PDF Butlleta proposta per imprimir (Pdf, 496 Kb)

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat