DIES 7 i 8 DE SETEMBRE

MontbriART combina i experimenta amb nous formats i espais expositius on els artistes poden exposar les seves propostes, enriquint l'oferta cultural del poble i canviant-ne el seu aspecte habitual.

Les exposicions es realitzen a les entrades de cases particulars dels veïns de Montbrió (algunes d’aquestes catalogades com a patrimoni local), així com places, parcs i racons singulars del poble serveixen d’escenari per a tallers, mercat i espectacles.

Amb més de vuitana artistes exposant les seves obres, els tallers, espectacles i el mercat d’ARTesania, MontbriART es va consolidant dins el camp de les arts visuals a les nostres comarques, amb gran afluència de públic.

MontbriART s’organitza i coordina des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montbrió del Camp, amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Podran participar a MontbriART de forma individual o col·lectiva tots aquells artistes que la seva obra s'emmarqui dins una de les disciplines d'Arts Visuals.

El mercat d'artesania està obert a totes les parades on els seus PRODUCTES SIGUIN ARTESANS I TINGUIN RELACIÓ AMB LA TEMÀTICA DE LA MOSTRA.

El període d'inscripció per participar com artista en aquesta 12a edició és del 3 al 7 de juny de 2024 (ambdós inclosos).

Per al cas de parades de productes d'artesania, el període s'allarga fins el 4 d'agost.

Les inscripcions fetes passades aquestes dates passaran a formar part d’una llista d’espera.

Per poder participar cal fer la inscripció mitjançant el formulari que trobaràs en aquest enllaç: formulari de participació.

En el moment de fer-la, rebreu un correu electrònic automàtic de resposta que us indicarà que s’ha fet correctament la inscripció, per tant, QUEDAREU INSCRITS AUTOMÀTICAMENT.
(Aneu a comprovar-ho al vostre correu).
Els artistes heu d’enviar una fotografia de la vostra obra (la que voleu que surti al programa) a l’adreça
montbriart@montbriodelcamp.cat en el moment de la subscripció.

Les persones que s'inscriguin per estar al carrer amb una parada de productes d'artesania no han d’enviar fotografia.

A mitjans de juliol l’organització es posarà en contacte amb cadascun dels artistes de manera esglaonada per tal de concretar l'espai d'exposició.


ę Ajuntament de Montbriˇ del Camp
Plaša de la Vila, 1 - 43340 Montbriˇ del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat