Guia Municipal Entitats

La Guia Municipal d'Entitats de Montbrió del Camp respon a la demanda sorgida de les reunions periòdiques amb les entitats, on van manifestar la necessitat de trobar una eina que donés a conèixer l'ampli teixit associatiu de Montbrió del Camp.

El teixit associatiu és un dels principals actius que a tenim a Montbrió: és ampli, divers, actiu i dinàmic. Aquesta guia vol oferir als nostres veïns, veïnes i a les entitats una eina molt important per promocionar i difondre la riquesa del nostre moviment associatiu. A la guia hi podreu trobar informació de què fan i com hi podeu contactar.

Amb la Guia d'Entitats assolim cobrir una necessitat generalitzada de totes les entitats. Tenim un doble objectiu, el d'interessar a altres persones a participar i gaudir de les activitats organitzades i donar a conèixer a la població l'existència d'aquestes entitats de les quals tothom en pot formar part.

Així doncs, us animem a tots a participar de les activitats i a que formeu part dels grups de treball, colles, etc.

Vicenç Ferré i Puig
Alcalde de Montbrió del Camp

Com a Regidora d'Entitats em satisfà presentar-vos aquesta guia, fruit del treball conjunt entre entitats i la regidora. Espero que us sigui d'utilitat per conèixer millor el nostre teixit associatiu i que us animeu a participar i formar part de qualsevol d'elles.

Cèlia Francesch i Piqué
Regidora d'Entitats

PDF Guia Municipal d'Entitats (Pdf, 1,17 Mb)

ę Ajuntament de Montbriˇ del Camp
Plaša de la Vila, 1 - 43340 Montbriˇ del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat