Associació cultural El Lluert

Descripció

Som una entitat sociocultural que va néixer el 2007 amb la vocació d’activar la vida associativa de Montbrió, fent que les persones del poble es relacionin entre si a través d’activitats culturals i d’oci. Som una entitat sense ànim de lucre, apolítica, independent i aconfessional, que fem activitats per a totes les edats. Al llarg d’aquests anys hem fet tallers, sortides culturals, exposicions, concerts, conferències, cursos, sopars populars...

 

Activitats que desenvolupa

Actualment el lluert ofereix activitats fixes anuals com la calçotada, l’anada nocturna a la Roca, cicles de conferències, activitats per a nens i la fira de productes ecològics “Som el que Mengem”, Fer cagar el Tió... Tenim diferents seccions i cursos: El Ball de Diables i colla gegantera “Consellers de l’Avern”, el grup de Batucada “Pim Pam del Camp” i la colla sardanista. Fem cursos de flamenc, ioga, dansa del ventre... Si tens ganes de fer qualsevol activitat, proposa’ns-la!

On i com fer-se soci?

Per tal de poder desenvolupar les activitats s’estableix un pagament de soci que són 15€ anuals. Per fer-te soci cal enviar un correu electrònic: elllluert@gmail.com o contactar amb qualsevol membre del grup de treball.

Per demanar informació, fer propostes o venir a col·laborar i formar part del grup de treball pots adreçar-te a:

TelŔfon http://el-lluert.webnode.es/
TelŔfon ellluert@gmail.com
TelŔfon @ellluert
TelŔfon @el_lluert


Per contactar amb el Grup de Batucada “PIM PAM DEL CAMP” a:

TelŔfon @batucadamontbrioę Ajuntament de Montbriˇ del Camp
Plaša de la Vila, 1 - 43340 Montbriˇ del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat