Rutes guiades

Ruta guiada per l'univers creatiu de Josep Piqué

Josep Piqué Iserte (1913-2012) fou un artista plural nascut a Montbrió del Camp. Sempre es va sentir molt vinculat a seva vila nadiua on tenia la casa familiar que va convertir en la seva segona residència i taller. L’arrelament a aquest territori del Baix Camp, com veurem al llarg d’aquesta Ruta, es reflecteix en la seva obra pictòrica, escultòrica i també en la seva creació musical.

Coneixereu aquest gran artista a través de 4 espais. Serà un camí per la seva trajectòria creativa que abasta diverses disciplines artístiques. Podreu copsar en les obres l’esperit innovador, la passió i la creativitat sense límits amb què va treballar el montbrionenc Josep Piqué.

Visites guiades: Dissabtes 11 - 25 juliol / 8 - 22 agost.
Màxim 12 persones.

Ruta guiada univers creatiu Josep PiquÚ

Ruta guiada pel nucli hist˛ric de la Vila

Montbrió del Camp té una llarga història que ha deixat el seu testimoni ben visible en els carrers que conformen el Nucli Antic de la vila.

Conserva intacta l’estructura medieval amb la plaça de la Vila en el cor, i els carrers i carrerons que l’envolten. Trobem edificis de diverses tipologies constructives i diferents estils que ens parlen de l’evolució urbanística i arquitectònica de la vila.

En la ruta trobarem també les dos edificis religiosos que són un interesant patrimoni a conèixer –El Carme i la Parròquia de Sant Pere– amb sengles campanars que dibuixen l’skyline de la vila i també personatges que han donat nom a carrers de la trama urbana.

Visites guiades: 18 juliol // 1 /15 / 29 agost
Màxim 12 persones.

Ruta guiada nucli hist˛ric Ruta guiada nucli hist˛ricę Ajuntament de Montbriˇ del Camp
Plaša de la Vila, 1 - 43340 Montbriˇ del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat