Guia del comerç

Guia comerš Montbriˇ del Camp

Presentem amb molta il·lusió la GUIA DE COMERÇ DE MONTBRIÓ, on trobareu tots els establiments comercials i negocis del nostre municipi.

L’objectiu de la creació d’aquesta guia és fer valdre el teixit comercial del nostre poble, i posar en coneixement de tots els montbrionencs i montbrionenques totes les possibilitats per fer compres. I també gaudir de serveis sense sortir de Montbrió del Camp, amb una clara aposta i suport al comerç local i de proximitat.

Amb l’eslògan JO COMPRO A MONTBRIÓ, volem fer èmfasi en la importància de comprar a les botigues i negocis del nostre municipi, ja que d’aquesta manera ajudem als nostres veïns i veïnes a créixer, a millorar els seus negocis, i a ser més competitius. A la vegada, ajudem a generar més llocs de feina, i com a clients, a gaudir d’un tracte personalitzat, càlid i de confiança, amb un ampli ventall de productes. En definitiva, cal donar el valor que mereix al producte de kilòmetre zero, del nostre territori, sense necessitat de marxar fora de la vila ni consumir productes de més enllà.

D’altra banda, aquesta campanya de promoció del comerç local, ve acompanyada de sortejos de productes, distribució d’adhesius identificatius per als comerços adherits; distribució de 1.000 bosses de cotó amb el logotip de COMERÇ DE MONTBRIÓ, i d’una formació en matèria de gestió de xarxes socials als comerços locals.

És en aquest sentit, que des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Montbrió us encoratgem a sumar-vos i donar-hi suport.

JO COMPRO A MONTBRIÓ
#jocomproamontbrio

Regidoria de Promoció Econòmica

 

Documents relacionats:

PDF Guia del comerç de Montbrió del Camp (Pdf, 29,2 Mb)

ę Ajuntament de Montbriˇ del Camp
Plaša de la Vila, 1 - 43340 Montbriˇ del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat