Colla gegantera barri d'Avall

Descripció

La nostra parella de gegants estan tallats en fusta. Van ser comprats en una subhasta a Poblet a mitjans del s. XIX; per tant són de segona mà. Dos veïns del barri, en Cirlo i en Climent, van anar amb un carro buscar-los. Ell representa un guerrer medieval anomenat Pinxo i ella una dama de l’època anomenada Pinxa.

La nostra colla gegantera ha fet i fa sortides per poblacions veïnes, a comarques de Barcelona i Girona, i fins i tot, hem arribat a Paris i Brussel·les.

També cal destacar que si mireu la pel·lícula “La Plaça del Diamant” i us hi fixeu bé, els podreu veure dansant enmig de la multitud.

 

Activitats que desenvolupa

La nostra colla gegantera participa a diverses trobades geganteres on som convidats. Estem sempre disposats a col·laborar en totes les activitats que ens proposen, sempre i quan hi hagi suficients geganters per ballar els nostres gegants.

Contacte i informació

Per poder formar part de la Colla Gegantera del Barri del Carrer d’Avall, us podeu dirigir a qualsevol membre de la Colla Gegantera.

Correu electr˛nic Carrer d'Avall, 60
Correu electr˛nic gegantsbarridavallmontbrio@gmail.com
Correu electr˛nic https://www.facebook.com/Gegants-del-Barri-dAvall-de-Montbrió-del-Camp-2069363979956386ę Ajuntament de Montbriˇ del Camp
Plaša de la Vila, 1 - 43340 Montbriˇ del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat