Grup diables Consellers de l'Avern

Descripció

Som una entitat sociocultural creada l’any 2011 per un grup de joves de Montbrió del Camp que creia que una colla de diables donaria vida tant a la cultura i tradició popular com a les festes del poble. Uns anys després, recuperant la geganta Roberta i muntant el gegant Gargamel, vam afegir-nos com a colla gegantera a la cultura del poble. Som una entitat sense afany de lucre, apolítica, aconfessional i formem part com a secció de l’entitat del poble “El Lluert”. A banda de sortir cada festa major als correfocs i a les cercaviles del poble, també intentem obrir-nos a altres pobles del Baix Camp i realitzar diferents activitats durant l’any per finançar la colla.

 

Activitats que desenvolupa

Cada any intentem realitzar activitats com l’Abirració, el sopar de la Castanyada, tornejos de ping-pong, de cartes, cinema per als infants més petits i participem en activitats populars com el mercat de Nadal. Durant la festa major i les festes de barri, sortim com a colla gegantera en les cercaviles i com a colla de diables en el correfocs. A més, organitzem sortides a altres pobles (hem estat a Botarell, a Cambrils...).

Com fer-se membre

Si vols formar part de la nostra colla, ho tens molt fàcil, envia’ns un correu a consellersdelavern@gmail.com o posa’t en contacte amb qualsevol membre de la colla, que et presentarà a la següent reunió.

Contacte i informació

També ens podeu trobar a les nostres reunions el PIJ, a l’antiga Casa de Cultura, normalment els dijous a les 22.00 h.

Actualment el nostre local és el local de joves, el PIJ, l’antiga casa de cultura. Normalment hi podràs trobar algun membre del grup de diables i comunicar-li les teves inquietuds. No et tallis!

Whatsapp diablesmontbrio@gmail.com
Whatsapp @diablesmontbrio
Whatsapp @diablesmontbrio
Whatsapp diablesmontbrioę Ajuntament de Montbriˇ del Camp
Plaša de la Vila, 1 - 43340 Montbriˇ del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat