A2Veus

A2Veus. Parlen homes i dones de Montbrió del Camp

Autor: diversos/es
Edita: Ajuntament de Montbrió del Camp
Any edició: 2022

Després de la bona acollida de la publicació en clau femenina Veus de Montbrió del Camp, presentada l’any 2021 en la celebració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, es va pensar d’iniciar una altra edició per tal d’escoltar altres veus que també teníem ganes de sentir.

El títol respon a diverses raons. A dues veus, perquè parlen dones i també sentim veus d’homes en aquest llibre; i perquè hi trobem, en alguns relats, dos subjectes: l’autor que amb la seva ploma explica la vida d’un avantpassat que potser no va ser prou escoltat en el seu moment; i també perquè alguns textos han sorgit d’un diàleg establert entre dues persones i així mateix trobarem escrits que han estat creats a partir d’entrevistes entre autora del text i personatge que relata.

Dualitat en el singular-plural, perquè hi trobareu el relat personal, i també la trajectòria d’entitats que han nodrit i nodreixen el teixit associatiu de la vila i que representen la veu coral, la pluralitat.

Les vides, les històries, les fotografies, els fets que recull aquesta edició són tan diversos com la diversitat dels seus autors/es. Múltiples formats per a un llibre políptic amb una divisa:escriure té la màgia de la creació i el paper en blanc és sempre un espai i un camí de llibertat.

L’edició ha trobat molta implicació personal, són 24 històries de vida perquè cada un dels relats són documents vius, bategants que formen part de la micro-història de la vila, aquella que ens és més propera i que ens va conformant com a col·lectiu.

Exhaurit. Podeu consultar còpies disponibles a la Biblioteca Dr. Marc Ribas i Massó.

 

ę Ajuntament de Montbriˇ del Camp
Plaša de la Vila, 1 - 43340 Montbriˇ del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat