Jornades gastronòmiques 2016
Del 18 d'abril a l'1 de maig
Diumenge 24 d'abril, a la 1 del migdia
Tast de vermuts.
Als jardins de l'Hotel Termes Montbrió
Gratuït.
Diumenge 1 de maig, a la 1 del migdia
Favatada popular.
A la Plaça de la Vila
Preu del tiquet: 2€.
Diumenge 1 de maig, a les 5 de la tarda
3er concurs de receptes de plats el·laborats amb faves.
Al Cinema Nou
Diumenge 1 de maig, a les 6 de la tarda
Curs de cuina, a càrrec d'en Xavi Ferreter (cuiner del Restaurant Bresca, de Cambrils)
Al Cinema Nou
Aquí teniu els menús dels restaurants participants:
Pizzeria Càndia | Restaurant El Cobert | Restaurant Era Vaqueria |
Restaurant Hotel Termes Montbrió | Braseria El Raconet | Asador El Llagar |
Bar Restaurant La Cabanya | ||
Concurs de receptes
Participants
La convocatòria està oberta a tothom.
Què cal presentar?
Un plat elaborat amb la fava com a ingredient protagonista. S'ha d'entregar el plat tapat per tal que no se'n pugui veure la presentació, juntament amb un sobre tancat on a dins s’especifiqui el nom del plat i de la persona que l’ha elaborat.
Lloc i hora de la presentació
Els plats, juntament amb el sobre, es presentaran el diumenge dia 1 de maig a les 5 de la tarda al Cinema Nou.
Metodologia del concurs
El jurat seleccionarà tres plats d’acord amb els següents criteris:
- recepta més original
- recepta tradicional
- recepta amb millor presentació
Els tres plats guanyadors s’anunciaran després del curs de cuina.
© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat