Punt d'informació juvenil

  PUNT D'INFORMACIÓ JUVENIL
AV DE SANT JORDI, 4 BIS
TEL: 977 814 003
Whatsapp joventut@montbriodelcamp.cat
Whatsapp @MontbrioJove
Whatsapp @montbriojove
Whatsapp montbriojoveEl seu horari és cada dilluns, dimecres, dijous i dissabte de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, i divendres de les 6 de la tarda a les 9 del vespre.

Els Punts d’informació Juvenil són dependents directament de la Direcció General de Joventut actualment englobat al Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

El Punt d’Informació Juvenil, PIJ, té com objectius desenvolupar el Pla Local de Joventut de Montbrió del Camp per tal que esdevingui l’eina de referència per fer una bona gestió i execució de les polítiques locals de joventut al nostre municipi.

Partint dels objectius marcats en el PIJ, tenim dues grans línies:

- Línia de participació i cohesió social. Treballar per la cohesió juvenil fomentant la participació i l' associacionisme. Sensibilitzar els joves cap a la cultura, les festes, les activitats municipals. Dotar el municipi d'espais joves (infraestructures) essent per ells punts de reunió, aprofitant els recursos materials, humans i associacions que existeixen al municipi.

- Línia d’emancipació. Desenvolupar estratègies per fomentar l'emancipació a través de polítiques d'habitatge, formació, educació i ocupació. Potenciar uns hàbits saludables treballant aspectes de salut i habilitats socials.


© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat