La meva salut

La meva salut

El Cat@Salut La Meva Salut (LMS) és un espai digital personal i intransferible, de consulta i de relació, que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d'altres serveis en línia per fer tràmits i consultes, d'una forma segura i confidencial.

Inclou la informació que s'ha generat durant l'atenció sanitària prestada en algun dels centres assistencials públics, com ara el pla de medicació vigent de la recepta electrònica, les vacunes administrades, els diagnòstics, els informes clínics i els resultats de les proves i les exploracions complementàries.

Per garantir la confidencialitat i la seguretat en l'accessibilitat a les dades, només hi tenen accés les persones majors d'edat que disposin de la targeta sanitària individual (TSI) i d'algun sistema d'identificació personal unívoca de la seva identitat.

Ho podeu fer accedint al següent enllaç lamevasalut.gencat.cat.

Què es pot consultar?

- Informació clínica: els informes clínics (d'alta d'ingrés hospitalari, d'urgències, de metges especialistes, etc.), en forma de fitxers descarregables.
- Diagnòstics i les dosis de les vacunes rebudes.
- Medicació: El tractament que el metge o metgessa us ha prescrit i la disponibilitat de les properes dispensacions. Es pot descarregar i imprimir el Pla de medicació.

Quins tràmits es poden fer?

- Fer-te donant d'òrgans i teixits i descarregar-vos el carnet de donant identificatiu. Es tracta d’un carnet que serveix per expressar la voluntat de donar òrgans o teixits en el moment de la mort, que no compromet la persona, i que es pot eliminar en qualsevol moment.
- Document de voluntats anticipades.
- Programació de visites i veure visites pendents.
- eConsulta: Espai virtual per poder fer consultes als professionals sanitaris. Es tracta d’un sistema de comunicació amb el metge i infermera de família virtual, per consultes no urgents, sense necessitat de presència física.

Requisits per accedir a LMS

- Cal ser major d’edat.
- Tenir targeta sanitària individual (TSI)
- Tenir un telèfon mòbil per rebre SMS (clau d’accés).
- Disposar d’una adreça de correu electrònic.
- Disposar d'un certificat digital o bé sol·licitar presencialment al CAP una contrasenya, per tal de garantir la identificació personal unívoca de la seva identitat.

 

Documents relacionats:

Whatsapp Fullet informatiu (Pdf, 393 Kb)

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat