MONTBRIART

Montbriart combina i experimenta amb nous formats expositius i espais on els artistes poden desenvolupar i exposar les seves propostes, enriquint l’oferta cultural del poble i canviant-ne el seu aspecte habitual.

Les exposicions es realitzen a les entrades de cases particulars dels veïns de Montbrió (algunes d’aquestes catalogades com a patrimoni local), així com places, parcs i racons singulars del poble serveixen d’escenari per a tallers, mercat i espectacles.

Amb més de cinquanta artistes exposant les seves obres, els tallers, espectacles i el mercat d’ARTesania, Montbriart es va consolidant dins el camp de les arts visuals a les nostres comarques, amb gran afluència de públic.

Montbriart s’organitza i coordina des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montbrió del Camp, amb el suport de la Diputació de Tarragona.

CONVOCATÒRIA

Podran participar a Montbriart de forma individual o col·lectiva tots aquells artistes que la seva obra s'emmarqui dins una de les disciplines d'Arts Visuals.

El mercat d'artesania està obert a totes les parades on els seus productes siguin artesans i tinguin relació amb la temàtica de la Mostra.

INSCRIPCIONS

El període d'inscripció per participar en aquesta 6a edició és:
del 19 de juny al 23 de juliol de 2017

Per fer la inscripció cal emplenar degudament la fitxa i fer-la arribar a:

MONTBRIART
PL DE LA VILA, 1
43340 MONTBRIÓ DEL CAMP


o mitjançant correu electrònic:

montbriart@montbriodelcamp.cat

Un cop rebuda la fitxa d'inscripció l'organització és posara en contacte amb l'artista per tal de concretar una entrevista.

Documents relacionats:

Fitxa d'inscripció (Pdf, 3,90 Mb)


 

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Pl de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat