Pressupost participatiu

El passat mes de desembre es va iniciar el procés del pressupost participatiu.

La primera fase era la de fer propostes. Hi van participar 91 persones que van fer 194 propostes, aquestes es van analitzar i es van classificar per grans àrees. A continuació es van eliminar les que superaven l’import de 30.000 €, les que eren difícils de valorar i les que estaven repetides. Finalment han quedat seleccionades 63 propostes per la fase de la primera votació.

Davant de l’allau de propostes el procés de valoració s’ha allargat respecte el programat.

QUI POT VOTAR?
Les persones empadronades a Montbrió del Camp i majors de 16 anys.

COM S'HA DE VOTAR?
Es poden votar un màxim de 3 propostes de les 63 propostes i cada persona podrà votar només un cop. S'haurà de posar el DNI per a comprovar que s'està empadronat.

QUAN ES POT VOTAR?
Del 15 al 25 de gener de 2019.

A ON ES POT VOTAR?

Presencialment en unes urnes que trobareu a:
L'AJUNTAMENT EN HORES D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
Matins de 10 a 14h i les tardes del dilluns i dijous de 17 a 20h
LA BIBLIOTECA DR. MARC RIBAS I MASSÓ EN HORARI D'OBERTURA
Matí: el dimarts de 9:30 a 13:30h i totes les tardes de 15:30 a 19:30h

ON-LINE
Enviant un correu electrònic a pparticipatiu@montbriodelcamp.cat fent-hi constar el DNI i els números de les tres propostes votades. Totes les propostes estan enumerades.

Documents relacionats:

Butlleta votació propostes (Pdf, 980 Kb)

Votació final:

De totes les propostes s’escolliran les 10 propostes més votades, en cas que no esgotin el pressupost s’escolliran les propostes successives fins a esgotar el pressupost. Aquestes propostes escollides passaran a la votació final.

Les propostes finalistes es treballaran i es documentaran per tal de poder-les presentar i donar-les a conèixer. La difusió de les propostes finalistes es farà pels mitjans habituals de comunicació.

Seguidament es farà una jornada participativa anomenada “el consell de la vila” en la que es presentaran les propostes finalistes, es debatran i s’hauran d’escollir la quantitat de propostes que la suma dels seus imports no superi l’import destinat (30.000 €). La votació serà dinàmica i participativa.

Us animem a participar en aquesta votació de les propostes!!!!

D’acord amb allò que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i la seva legislació de desenvolupament, l’Ajuntament de Montbrió del Camp informa que les dades de caràcter personal facilitades, s'incorporaran a un fitxer gestionat per aquesta entitat pel correcte funcionament de la votació. El titular consent expressament el tractament de les seves dades, amb la finalitat que l’Ajuntament pugui atendre els objectius indicats. El consentiment anteriorment atorgat és revocable i podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-vos per correu ordinari a, Ajuntament de Montbrió del Camp, Plaça de la Vila 1, o bé a través del correu electrònic: protecciodades@montbriodelcamp.cat.

Pressupost participatiu roll-up

L'Ajuntament de Montbrió del Camp obre un procés participatiu per permetre que la ciutadania decideixi sobre els pressupostos municipals.

Aquesta iniciativa forma part de les polítiques de Govern Obert, amb l'objectiu de promoure i implicar la ciutadania en la presa de decisions sobre el destí d'una part dels recursos públics, mitjançant un sistema de participació. Està dirigit a les persones de Montbrió del Camp, majors de setze anys, perquè proposin i decideixin a què es destinen 30.000 euros.

 

Procediment:

Fase 1. El termini per presentar propostes s'inicia el dia 10 de novembre i es tancarà el dia 18 de novembre. Les propostes es podran fer efectives presencialment als punts de recollida, a l'Ajuntament en horari d'atenció al ciutadà, a la Biblioteca o per mail fent-hi constar el nom, DNI i les propostes a: pparticipatiu@montbriodelcamp.cat.

Fase 2. Valoració de les propostes per una comissió tècnica.

Fase 3. Presentació de les propostes valorades.

Fase 4. votacions de les propostes, del 4 al 12 de desembre a l'Ajuntament en horari d'atenció al ciutadà i a la Biblioteca en horari d'obertura.

Fase 5. Presentació de resultats i votació final (abans que s'acabi el 2018).

Pots entregar la papereta els següents dies:

PRESENCIALMENT
Ajuntament i biblioteca, en horari d'atenció al ciutadà, del 12 al 19 de novembre (inclòs)

ALS PUNTS DE RECOLLIDA
10 novembre, 12h-14h, Plaça de Catalunya
11 novembre, 12h-14h, Plaça de la Vila
17 novembre, 12h-14h, Capelleta
18 novembre, 12h-14h, Plaça de Sant Antoni

ON-LINE
pparticipatiu@montbriodelcamp.cat, fent-hi constar el nom, DNI i les propostes

Documents relacionats:

Díptic informatiu (Pdf 2,67 Mb)
Bases pressupost participatiu (Pdf, 102 Kb)
Guió procés pressupost participatiu (Pdf, 105 Kb)
Butlleta proposta per imprimir (Pdf, 2,24 Mb)

ę Ajuntament de Montbriˇ del Camp
Plaša de la Vila, 1 - 43340 Montbriˇ del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat